HØR OMKRING VORES VARMEPUMPE SERVICE YDELSER

Kontakt Hornsyld VVS på tlf. 75687199

VARME - IND MED NY ENERGI

Har du et oliefyr, elvarme eller en anden ældre varme-installation, kan det garanteret betale sig for dig at kigge efter en ny måde at få varmen på. Den kan hentes ind fra luften via en varmepumpe, også når der er minusgrader udenfor. Måske er det en god ide til netop dit hus. Vi har erfaringen og ved, hvor varmepumpen virker bedst – om en luft til luft-pumpe er løsningen for dig, eller du måske skal satse på at hente varmen op fra jorden.

Kontakt Hornsyld-VVS os på tlf. 75687199

VARME - SOLEN ER ET GODT SUPPLEMENT

Solfangere kan være den rigtige løsning for dig. Et rigtigt dimensioneret brugsvands- og rumvarme-anlæg vil kunne levere ca. en tredjedel af husets samlede opvarmningsbehov og helt op til 2/3 af behovet for varmt vand året rundt. Hvis det kombineres med et solcelleanlæg, er det lige før din bolig kan blive energineutral. Vi laver gerne beregningerne for dig, hvis du tænker på at investere i en mere miljøvenlig opvarmning – en investering, der hurtigt tjener sig selv ind.

Kontakt Hornsyld-VVS på tlf. 75687199

VARME - DET KAN VÆRE ET PILLEARBEJDE

Det er ikke kun luften, jorden og solen, der kan levere naturlig energi. Måske er et stokeranlæg eller et træpillefyr løsningen for dig. Stokerfyret kan brænde træpiller, flis mv. og egner sig til større varmeanlæg, mens pillefyr findes i størrelser og udformninger, der kan passes ind i enhver bolig. Et pillefyr er en kompetent og økonomisk afløser for eksempelvis et oliefyr og kan suppleres af andre energikilder, eksempelvis solen.

Kontakt Hornsyld VVS på tlf. 75687199

VARME - OGSÅ DE SMÅ TING TÆLLER

Men det er ikke kun de store investeringer, der kan betale sig på langt sigt. Også de mindre ting tæller. Vidste du for eksempel, at udskiftning af gamle termostater på dine radiatorer med nye kan barbere op til 23 procent af din varmeregning? Eller at en ny cirkulationspumpe kan spare op til 80 pct. at elforbruget til at føre varmen rundt i din bolig i forhold til en ældre model? Vi tjekker gerne dine installationer om giver dig et uforpligtende tilbud. Vi er næsten sikre på, det kan betale sig for dig.

Kontakt Hornsyld-VVS på tlf. 75687199