Hvordan får jeg et godt indeklima?

Kontakt Hornsyld-VVS på tlf. 75687199

GODT INDEKLIMA KOMMER IKKE AF SIG SELV

Tung luft fra bad og madlavning. Mikroskopiske partikler fra stearinlys. Gasser fra boligtekstiler og rengøringsmidler… Alle sammen forhold, der forringer kvaliteten af indeklimaet - især hvis du bor i en velisoleret bolig. 

Hos Hornsyld-VVS er vi eksperter i ventilationssystemer og varmegenvinding. Så tag os med på råd om, hvordan du får et sundt og energioptimeret indeklima.

Kontakt Hornsyld-VVS på tlf. 75687199

VAND – HAR DU DET RIGTIGE FORBRUG?

Danmark har verdens bedste og reneste drikkevand. Men vi bruger det ikke kun til at drikke. En voksen dansker bruger mere end 100 liter vand i døgnet til bad, tøjvask, opvask, toiletskyl og madlavning. 60 liter går til hygiejne og toiletskyl. Derfor er badeværelset et godt sted at starte, hvis du vil begrænse forbruget. 

Lad Hornsyld-vvs hjælpe dig med at finde besparelserne ved at gennemgå dine installationer – toilet, bruser, armatur i håndvasken, varmtvandsbeholderen. Hornsyld-VVS kommer gerne og giver dig et bud på, hvad det kan betale sig at investere i. Og så har vi vagt døgnet rundt, hvis du får brug for akuthjælp til dine VVS-installationer.

 

Kontakt Hornsyld-VVS på tlf. 75687199