VAND M.M.

Når din vandhane drypper, når dit afløb er stoppet, når dit toilet løber, når dit fyr soder til, når du har en skjult rørskade, når du har brug for et nyt badeværelse, så ringer du også til Hedensted VVS & Energi Service A/S, og vi sender en montør. Vi har døgnvagt, og uanset om opgaven er stor eller lille, lægger vi vægt på høj kvalitet og konkurrencedygtig pris. Det er ikke tilfældigt, at ordet Service er en del af firmanavnet

 

Kontakt Hornsyld-VVS på tlf. 75687199

Hansgrohe focuc 100

Hansgrohe focuc 100

VARME

Vi sørger for, at du kan holde varmen

Vi er klar med tilbud – og fornuftige priser – på enhver form for varmeanlæg. Fra den lille brændeovn som supplement til centralvarmen eller fjernvarmen og til det store stokeranlæg, der kan klare opvarmningen af produktions- eller institutionsbygninger. Vi reparerer og renoverer oliefyr og gasfyr - eller vi foreslår dig alternativ energi i form af eksempelvis luft til luft varmepumpe, jordvarme eller solvarme. Vi reparerer eller renoverer dit varmeanlæg i parcelhuset, i sommerhuset, i udlejningsejendommen, på gården, i fabriksbygningerne osv. Vi sikrer, at dit anlæg er i orden, når du modtager fjernvarme – det er ikke tilfældigt, at Service er en

Kontakt Hornsyld-VVS på tlf. 75687199

SANITET

Nyt badeværelse?

 

S’et i VVS står for Sanitet. Det har med hygiejne at gøre. Vi befinder os i badeværelset, og her er vi leveringsdygtige i en lang række mærker, der kan sammensættes, så de passer til netop dit ønskebadeværelse. Ring og lad os komme ud med et tilbud – eller ring, hvis toilettet løber eller vandhanen er utæt. Vi er nemlig parat til at klare både stort og småt.

 

Kontakt Hornsyld-VVS på tlf. 75687199

BLIK

Det gode håndværk

Når din tagrende eller dit tagnedløb er utæt, når dine rendejern synker, når det regner ind under inddækningen, når din skotrende skal fornyes – eller når tagrenden skal udskiftes, hvad enten du ønsker zink, plast eller kobber, er vi også klar til at rykke ud. Vores service omfatter også godt blikkenslager arbejde.

 

Hvis du vil slippe for at male udhæng, stern og gavl så få lagt blik på, det gør det meget brugervenligt og er vedligeholdelsesfrit. Ingen maling.

Kontakt Hornsyld-VVS os på tlf. 75687199

      Blik på stern

KØL/FRYS

Både til varmt og koldt

I hele firmaets levetid har vi været specialister i vand og varme. Men i virkeligheden er køleinstallationer meget i familie med varmeinstallationer. Derfor har nogle af vore medarbejdere efteruddannet sig i køle- og fryseanlæg, så vi også på det område er klar med et godt tilbud og især klar til at yde den nødvendige service.

Kontakt Hornsyld-VVS på tlf. 75687199

SOLVARME OG SOLCELLER

Varme direkte fra solen

Alternativ energi kommer fra både sol, vind og jord, men fakta er, at Danmark er ganske velegnet til solvarme, selv når dagene bliver korte. Derfor er en solfanger sagen. Et solfangeranlæg vil kunne levere ca. en tredjedel af husets samlede opvarmningsbehov og helt op til 2/3 af behovet for varmt vand, hentet direkte fra solen. Lad os komme ud og se på forholdene, så kan vi finde en fornuftig pris på et anlæg til netop dit behov – måske også til dit sommerhus? Hvis solfangerne kombineres med et solcelleanlæg til at levere strømmen, er det lige før din bolig kan blive energineutral.

Kontakt Hornsyld-VVS på tlf. 75687199

RØRSKADE

Lille utæthed - stor virkning

En skjult rørskade kan udvikle sig til at meget voldsom skade. Forhåbentlig har du sørget for at være forsikret mod skader på skjulte rør? Når uheldet har været ude, har vi altid en VVS mand klar til at rykke ud. Vi har døgnvagt på telefonen.

Kontakt Hornsyld-VVS på tlf. 75687199

NATURGAS

Ikke bare gas – det er også service

Det danske net til naturgas blev indviet i 1984. Et naturgasfyr og en naturgaskedel fra dengang vil i dag trænge til udskiftning. Dels fordi de er nedslidte, dels fordi der kan være rigtig god økonomi i at udskifte til nyt fyr og ny gaskedel, da teknologien og produkterne er blevet mere energirigtige. Der er meget forskellige priser på markedet, men vi er altid klar med et godt tilbud på de bedste naturgasfyr, vi finder ud af, om der er tilskud at hente, og vi tilbyder en serviceaftale til en fornuftig pris for at sikre, at et nyt gasfyr kører optimalt og mest økonomisk.

Kontakt Hornsyld-VVS på tlf. 75687199

Bosch Condence-5000

Bosch Condence-5000

FJERNVARME

Er dine installationer i orden?

Med sin fortid som ansat hos Hedensted Fjernvarme har Jens Palmelund et solidt kendskab til fjernvarmeanlæg. Vi servicerer din fjernvarmeinstallation på alle niveauer. Når en fjernvarme veksler skal skiftes, ved vi nøjagtigt, hvad der er brug for. Vi tjekker termostat og radiator for at se, om de virker optimalt. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål. Vi har døgnvagt.

Kontakt os på tlf. 75687199

Fjernvarme

Fjernvarme

STOKERFYR

Biobrændsel er også CO2-venligt

Vi har stor erfaring med både opstilling og servicering af pillefyr i alle størrelser og til næsten enhver pris. Fra den lille pilleovn til det store stokerfyr, som ikke kun lever af træpiller - også af flis, korn, raps eller blommesten! Vi kan levere et træpillefyr og stokeranlæg i det mærke, du ønsker: Vølund, 
Twin Heat, Baxi, Woody osv. – og de findes til mange forskellige priser.

Kontakt os på tlf. 75687199

VARMEPUMPER

Varme fra luften eller jorden

Hedensted VVS & Energi Service A/S er naturligvis også til vedvarende energi. Varmen kan hentes ind fra luften via varmepumper, også når der er minusgrader udenfor. Måske er en luft til luft varmepumpe en god ide til netop dit hus eller dit sommerhus. Måske er det bedre med en luft til vand varmepumpe. Eller måske skal du satse på jordvarme og hente varmen til dit centralvarmeanlæg op fra undergrunden med et jordvarmeanlæg. Vi er altid klar med gode råd og forslag til den bedste 
løsning og de fornuftigstepriser på grøn energi, og vi ved, hvad der er af muligheder for tilskud.

Kontakt os på tlf. 75687199

Varmepumpe

Varmepumpe